El Dia Mundial de la Tapa arriba a Vinaròs del 20 de setembre al 13 d’octubre

461

Actualitat Diària

La Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, ha donat a conèixer avui el cartell del Dia Mundial de la Tapa 2019, el tour de tapes que s’organitza sota el paraigua de la marca gastronòmica de la ciutat, Saborea Vinaròs.

En aquesta ocasió els interessats en gaudir d’aquesta experiència gastronòmica en miniatura, tindran l’opció de visitar 26 bars i restaurants de Vinaròs. L’oferta és molt variada i passa per poder tastar tapes d’origen internacional com ara, una tortilla mexicana o una empanadilla argentina, a tapes més comuns al nostre país com ara, una barqueta de polp o una coa de bou estofada.

El regidor de l’àrea, Marc Albella, ha mostrat la seua satisfacció pel gran nombre d’establiments que participen i per la qualitat i la varietat de les propostes, i per a finalitzar ha fet una crida perquè els vinarossencs i visitants de la destinació turística, participen en aquesta iniciativa entre el 20 de setembre i el 13 d’octubre.

Els fullets promocionals estaran disponibles a la Tourist Info Vinaròs i a la web www.turisme.vinaros.es així com a les xarxes socials de turisme des del 12 de setembre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací