El Consell impulsa amb gairebé mig milió d’euros “Campus de l’Emprenedor Innovador” en les universitats públiques valencianes

356

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha autoritzat la signatura d’una sèrie de convenis entre la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquests acords és la realització de les activitats del programa “Campus Emprenedor Innovador”.

L’ajuda per a la realització del campus en la Universitat d’Alacant ascendeix a 70.000 euros; per a la Universitat Miguel Hernández d’Elx a 70.000 euros, en el cas de la Universitat Jaume 1r de Castelló ascendeix a 75.000 euros; sent de 110.000 per a Universitat Politècnica de València i de 115.000 euros per a la Universitat de València-Estudi General. Totes per a l’exercici 2019.

El programa conjunt entre les cinc universitats públiques valencianes “Campus de l’Emprenedor Innovador”, sota la coordinació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, permet a les institucions acadèmiques posar en comú el seu aprenentatge i experiència en diferents iniciatives de suport a l’emprenedoria.

Les universitats són entitats de dret públic de caràcter multisectorial i pluridisciplinari, dotades de personalitat jurídica pròpia, que tenen entre les seves finalitats prioritàries a més de la docència, recerca i la transferència de coneixement a la societat, la participació en l’estudi i desenvolupament d’actuacions que afavoreixin la competitivitat dels sectors productius valencians entre els quals es troba l’emprenedoria i la innovació econòmica i social.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací