El Consell i la FVMP fomenten la competitivitat dels municipis turístics de la Comunitat

354

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per al desenvolupament d’actuacions en matèria turística.

La Generalitat destina 50.000 euros per a la realització conjunta d’accions dirigides a millorar el coneixement que els agents locals tenen de l’evolució del sector turístic, així com projectes tendents a impulsar el desenvolupament del turisme des de l’òptica municipal.

D’aquesta manera, es duran a terme activitats d’impuls a la qualificació turística en els municipis de la Comunitat Valenciana mitjançant sessions de treball conjuntes a l’Aula de Turisme de la FVMP, així com la Trobada de municipis per al desenvolupament sostenible del turisme en el territori i actuacions de col·laboració i/o coorganitzades entre Turisme Comunitat Valenciana i el sector turístic.

A més, totes dues entitats col·laboraran en la participació i seguiment de la configuració de l’estatut del municipi turístic i del desenvolupament normatiu turístic al voltant de les entitats locals (Espais Turístics).

Finalment, es durà a terme la Comissió de Turisme de la FVMP i estructures territorials de governança turística, així com el producte memòria “Centres d’interpretació i rutes”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací