El Consell dóna suport al sector aeronàutic a través de la fira “Castelló Vola”

359

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha autoritzat, a proposta de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, la signatura d’un conveni entre la Generalitat i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló per a donar suport a l’organització i promoció de la fira comercial “Castelló Vola” per un import de 12.000 euros.

El sector aeronàutic, per les seves pròpies característiques, pot contribuir, de manera significativa, a l’estratègia de diversificació del teixit industrial i a la d’incorporació de tecnologia, recerca i innovació.

A causa de l’anterior, des de la Generalitat es considera convenient establir un marc de col·laboració amb la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló per a la realització de les actuacions necessàries per a promocionar el sector aeronàutic a través de l’organització i promoció d’una fira sectorial cridada “Castelló Vola”.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló és una corporació de dret públic dependent de la Generalitat i té funcions de col·laboració amb les administracions públiques. Encara que ja s’havia col·laborat en diversos aspectes de promoció empresarial, amb aquest conveni es comença la col·laboració en matèria de fires i de manera específica amb la promoció del sector aeronàutic.

En el context econòmic actual, basat en la competitivitat global dels territoris, és necessària la realització d’accions que permetin diversificar l’economia, passant dels sectors tradicionals, basats en un ús intensiu del factor treball, a altres sectors que d’alt valor afegit, que afavoreixin la incorporació de les innovacions tecnològiques i l’extensió de les polítiques de recerca, recerca i innovació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací