Es convoquen les ajudes de matrícula per a l’alumnat de grau i per a alumnes amb circumstàncies sobrevingudes

394

El termini per sol·licitar les ajudes de matrícula finalitza el pròxim 6 de maig

Actualitat Diària

La Universitat Jaume I ha tornat a convocar les ajudes de matrícula per a l’estudiantat de grau i les ajudes per a l’alumnat amb circumstàncies sobrevingudes per al curs 2018-2019. La Universitat ha convocat les ajudes amb una dotació total de 80.000 € a través del Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social.

L’UJI ha destinat 70.000 € a les ajudes de matrícula amb un màxim de 500 € per alumne. D’aquestes, 30 estan destinades a l’alumnat de primera matrícula i primer curs, de manera que la resta es dirigeix a segons cursos i posteriors. D’altra banda, 10.000 € estan destinats a les ajudes socials per a l’estudiantat amb circumstàncies sobrevingudes, amb un import màxim individualitzat de 1.200 €. Aquestes ajudes estan orientades a l’alumnat de grau, màster i doctorat.

El termini per sol·licitar les ajudes de matrícula finalitza el pròxim 6 de maig. D’altra banda, el primer termini de la convocatòria d’ajudes per atendre circumstàncies sobrevingudes finalitza el 31 de juliol, però es tornarà a obrir al setembre.

Les ajudes esmentades responen al compromís de la Universitat Jaume I per pal·liar situacions de dificultat social i econòmica i formen part del Pla de beques aprovat recentment per la Universitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací