Consum obre un nou supermercat en Almassora i ja te 34 a Castelló

358

Actualitat Diària

Consum obre un nou supermercat ecoeficient a Almassora (València), el tercer que inaugura en l’exercici 2019, que ha suposat la creació de 35 llocs de treball procedents, en la seva majoria, de la localitat. Es tracta del segon establiment que la Cooperativa té en la població i està situat al carrer Don Joan d’Àustria, núm.30.

Aquest supermercat, de 1.325 m2 de superfície, consumeix un 40% menys d’energia que un supermercat convencional. Amb aquesta nova botiga, Consum aconsegueix els 34 supermercats propis a la província de Castelló i els 438 a la Comunitat Valenciana, entre botigues pròpies i franquícies Charter.

El nou Consum d’Almassora té un horari d’atenció al públic de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 hores. Compta amb atenció personalitzada en peixateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques pròpies Kyrey, Consum Eco, Vitality i Consum Kids. També disposa de compra a domicili, compra online i 42 places d’aparcament gratuït per a facilitar les compres als clients.

Compromís amb l’entorn

Els supermercats ecoeficients, com el d’Almassora, empren un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que redueixen les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle. Actualment, el 100% dels supermercats Consumsón ecoeficients.

Compromís amb les persones

Consum posa al servei dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescos i el millor preu des de la primera unitat perquè sigui el client el que triï el que vol comprar. Els més de 3 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de ‘Món Consum’. Aquest programa reuneix tots els avantatges i serveis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre les quals destaquen el xec regalo i els productes xec-creix. A més, aquest supermercat disposa de servei wifi gratuït.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací