La Cita Urbana Musical deixa més de 7.000 espectadors i 55 concerts a Vila-real i s’acomiadarà amb una gran festa

397

La música,els comerços i la solidaritat tindran el protagonisme. Des de setembre de 2018 s’han implicat una dotzena de locals i hi ha hagut deu causes solidàries beneficiades: Huellas Callejeras, SOS Manada, Creu Roja, Aludme, Aspanion, Pancara, AECC, CASDA, Grup de Dones Vila-real i Ucovi i la vessant solidària estarà àmpliament representada enl dissabte, amb un espai propi per a donar a conéixer els seus projectes i treballs

Actualitat Diària

La Cita Urbana Musical i Solidària arriba al seu final aquest dissabte amb una gran festa, la primera Market Fest, que reunirà al Centre de Congressos, Fires i Trobades als locals, grups i entitats que s’han implicat d’una forma o altra en la iniciativa. El regidor d’Economica, Xavier Ochando, juntament amb l’organitzador del certamen, David Simó, i el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha presentat la primera edició d’aquesta festa, en la qual també col·labora la Regidoria de Congressos, dirigida per Diego A. Vila.MARKET FEST 2019 VILA-REAL

Ochando, qui ha aprofitat la convocatòria per a acomiadar-se dels mitjans després de vuit anys en el govern municipal, ha repassat les dades que deixa la temporada de la Cita Urbana Musical i Solidària, una esdeveniment que, assenyala, “ha suposat tota una revolució a nivell social, econòmic i també solidari”. “Els fets parlen per sí sols i podem dir que hem generat un nou espai en Vila-real, no només per a l’oci alternatiu (diürn i en família) sinó també per a la generació d’economia local i ocupació, sobretot en hostaleria i comerç, sense perdre mai de vista la solidaritat, part del nostre ADN”, apunta. En concret, la Cita Urbana Solidària i Musical deixa més de 7.000 participants en els 55 concerts celebrats des de setembre de 2018, amb una dotzena de locals implicats i 10 causes solidàries beneficiades: Huellas Callejeras, SOS Manada, Creu Roja, Aludme, Aspanion, Pancara, AECC, CASDA, Grup de Dones Vila-real i Ucovi.

Aquesta vessant solidària estarà àmpliament representada en la Market Fest de dissabte, amb un espai propi per a les ONG i associacions des del qual les entitats solidàries de la ciutat podran donar a conéixer els seus projectes i treballs. També hi haurà una rifa solidària, amb l’aportació d’1 euro i la col·laboració dels locals participants, que aportaran cadascun un article, i una paella monumental solidària per 3 euros. La recaptació d’ambdues activitats, tal com explica Escorihuela, es destinarà a donar suport a les entitats que han participat en la iniciativa.

El Market Fest se celebrarà durant tot el dia, des de les 11.00 hores fins a les 22.30 hores, amb un final de festa a la Sala Japan. Al llarg de la jornada, hi haurà actuacions musicals, balls, el Concurs de monòlegs de l’Antic, una desfilada i la presència també del comerç local i hostaler que ha pres part en la campanya. “Convidem a tots a què vinguen el dissabte a una festa en la qual podran ballar, comprar, menjar i beure, escoltar bona música i donar suport a les diferents iniciatives solidàries”, afegeix Simó, qui recorda que es pot accedir al Centre de Congressos amb l’autobús públic gratuït, amb informació al detall de parades i localització des de l’app Vila-real.

“L’impacte de la Cita Urbana Musical i Solidària està a la vista de tots, fins al punt que altres pobles, tant des de l’àmbit municipal com de la iniciativa privada, estan copiant aquesta idea. Què millor que acomiadar-la amb una festa com la Market Fest. La valoració és molt positiva i estic segur que aquest serà el primer de molts festivals amb els negocis locals i la solidaritat com a protagonistes”, conclou Ochando.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací