Castelló programa deu pel·lícules en el cicle Cinema d’Estiu a la platja del Gurugú

419

Els divendres de juliol i agost convertiran aquesta platja, en el districte del Grau, en una gran sala de cinema al natural

Actualitat Diària

Castelló continua posant en valor les seues platges, que són molt més que un lloc on simplement prendre el sol o donar-se capbussons. A la seua àmplia i variada programació d’activitats estiuenques diürnes en els seus quatre quilòmetres de litoral repartits en tres platges –De la Pineda, Gugurú i Serradal– el districte del Grau afig una proposta nocturna pensada per als amants del seté art que vulguen compartir-la en família. Durant els mesos de juliol i agost, la platja del Gurugú es transformarà els divendres a la nit, a les 22.30 hores, en una sala de cinema a l’aire lliure, amb la suau brisa del Mediterrani refrescant les vetlades prèvies a la fi de setmana. Una desena de pel·lícules integren enguany Cinema d’Estiu, campanya impulsada per la Regidoria de Joventut de l’ajuntament castellonenc per a gaudir gratuïtament del millor cinema familiar.

La cartellera del Gurugú va arrancar el passat 5 de juliol amb ‘El millor estiu de la meua vida’ (2018) i continuarà durant tot aquest mes amb tres noves pel·lícules per a tots els públics. El 12 de juliol està programada la comèdia d’animació ‘Peter *Rabbit’ (2018), adaptació d’un conte clàssic protagonitzada per un rebel conill que pugna per dominar l’horta d’un granger. El 19 de juliol serà el torn de ‘Els *futbolísimos’ (2018), protagonitzada per Joaquín Reyes i Carmen Ruiz, una comèdia sobre els integrants d’un equip col·legial de futbol. I tancarà el mes, el 26 de juliol, el film d’acció i aventures ‘*Superagente caní’ (2018).

Obrirà el mes, el 2 d’agost, la comèdia ‘Thi Mai, rumb a Vietnam’ (2018), amb Carmen Machi, Aitana Sánchez-Gijón i Dani Rovira en una trama d’adopció que els portarà fins a aquest país asiàtic. El 9 d’agost serà el torn de ‘*Paddignton 2’(2017), comèdia amb Hugh Grant i un simpàtic ós. El dimecres 14 (únic dia de programació diferent al divendres, per ser vespra de la festivitat de la Mare de Déu), arribarà la pel·lícula estrela d’aquest estiu, ‘Campions’ (2018), una comèdia sobre un entrenador de bàsquet que es fa càrrec d’un equip molt especial, intregrat per persones amb discapacitat intel·lectual. Tot un homenatge a la integració social i l’esperit de superació, amb l’actor Javier Gutierrez de protagonista.

El 16 d’agost serà el torn de comèdia d’animació ‘Hotel Transsilvània’ (2012). El 23 d’agost, ‘Batman, la llegue pel·lícula’ (2017), un altre film d’animació inspirat en el còmic del ‘home ratapinyada’. I tancarà Cinema d’Estiu ‘El gran *showman’ (2017), musical circense amb Hugh Jackman d’estrela.

Els divendres de juliol i agost convertiran aquesta platja, en el districte del Grau, en una gran sala de cinema al natural

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací