Castelló reforçará amb un servei especial el Bus y el Tram amb motiu de les festes de Sant Pere al Grau

349

Actualitat Diària

Coincidint amb les festes de Sant Pere, s’habilita com cada any un servei especial de bus i TRAM, que es prolongarà del divendres 28 al diumenge 7 de juliol. Així, els qui vulguen desplaçar-se al districte marítim per aquestes dates, comptaran amb un servei nocturn de transport públic que eixirà cada trenta minuts.

La línia que connecta la plaça Borrull amb la gasolinera del Grau, situada en Germans Bou, operarà des de les 23:15 fins a les 5:45 el divendres 28, dissabte 29, divendres 5 i dissabte 6 de juliol. I del diumenge 30 al dijous 4 de juliol el servei acaba a les 2:45, mantenint la freqüència de 30 minuts i l’hora d’eixida a les 23:15.

Quant al servei de TRAM, estarà habilitat des de les 22.00 amb eixides cada 30 minuts. Del 30 de juny al dijous 4 de juliol, l’horari del TRAM s’amplia fins a les 2:00, mentre que el 28 i 29 de juny i el 5 i 6 de juliol fins a les 3:00 hores. Aquest servei especial conclourà el diumenge 7 de juliol a les 1:00.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha destacat l’aposta de l’Ajuntament de Castelló pel transport públic i fa una crida per a l’ús de l’autobús urbà i el TRAM en períodes de festa, com a mesura responsable des del punt de vista ambiental com de la seguretat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací