Cajamar finança gratis les aportacions extraordinàries i ofereix una bonificació del 2%

373

Actualitat Diària

Les entitats del Grup Cooperatiu Cajamar faciliten als seus clients la possibilitat de millorar el seu estalvi previsió i beneficiar-se de les condicions de la seua fiscalitat amb la nova campanya de plans de pensions que estarà vigent fins al 31 de desembre.

La proposta del Grup Cajamar se situa com una de les més atractives del mercat, en oferir als seus clients finançament sense cost (0% TAE) fins a un any per a les aportacions extraordinàries que realitzen als Plans de Pensions Cajamar Mixt, Cajamar Renda Variable i a la gamma de Plans de Pensions Gestió Futur fins a un màxim de 8.000 euros. A més, bonificarà en efectiu el 2% de les aportacions extraordinàries realitzades, abonant-les en el compte del client.

Per part seua, aquells clients que realitzen traspassos als Plans de Pensions Cajamar Mixt, Cajamar Renda Variable i a la gamma de Plans de Pensions Gestió Futur rebran una bonificació en efectiu de fins al 4%, en funció de l’import traspassat.

Per a més informació, com és habitual, les entitats del Grup Cajamar posen a disposició simuladors que ajuden al fet que qualsevol persona interessada puga planificar els ingressos que desitja percebre durant la jubilació mitjançant plans de pensions particulars. Aquestes eines estan disponibles en la web www.tuplanperfecto.es, a través de la qual qui ho desitge pot calcular el que necessitarà estalviar per a completar la seua pensió o l’import que percebrà conforme a la seua perspectiva d’estalvi en plans de pensions. Al mateix temps que podrà veure fàcilment la rendibilitat fiscal que cada aportació suposa en la seua declaració de l’IRPF, quina rendibilitat mitjana pot obtindre amb cada pla i com influeix en el capital final.

Lloa plans de pensions del Grup Cajamar estan gestionats per Cajamar Vida, companyia participada al 50% amb Generali, que compta amb un patrimoni total lligat a la jubilació –plans de pensions i plans de previsió assegurats- que ronda els 1.320 milions d’euros. L’aliança en 2004 entre la primera cooperativa de crèdit d’Espanya i la multinacional asseguradora, amb més 80.000 empleats que donen servei als més de 61 milions de clients en els 60 països en els quals està present, possibilita oferir productes a mesura i innovadors als més de 3,4 milions de clients del Grup Cajamar en condicions competitives de mercat, a través de la seua xarxa de 964 oficines i 5.486 empleats.

Així mateix la sòlida gestió realitzada des de Cajamar Vida es reflecteix en les xifres de creixement del patrimoni dels Plans de Pensions de Cajamar, amb un increment del 6,59% interanual -dades a 30 de setembre de 2019-, i l’evolució positiva del nombre de partícips, amb un creixement interanual del 3,04%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací