Business Intelligence i pacte de socis en les startups, protagonistes de l’II Programa Òrbita de CEEI Castelló

467

Actualitat Diària

La segona edició del Programa Òrbita d’acceleració empresarial entra avui dijous en la seva fase definitiva per a les 10 empreses finalistes -MatMap, Help Up, Nela BioDynamics, ChainGo Tech, Pandabox, Discocil, Bounsel, Guruwalk, Kibi Toys i Aiudo- que continuen rebent formació qualificada en el marc de la iniciativa de CEEI Castelló i Diputació de Castelló.

El 31 d’octubre es lliuraran els premis del programa en el Investor’s Day, però abans el calendari marca cites tan significatives com la d’avui dijous, una jornada sobre vendes i màrqueting inbound a càrrec de Roberto Touza, o la sessió del pròxim dijous 12 de setembre, en la qual Vicente Barbera i Miguel Estruch, de la consultora Viromii, presentaran la sessió IP i business intelligence, centrada en la propietat industrial i intel·lectual, centrant-se “en com les petites i mitjanes empreses poden usar aquestes eines en la seva pràctica diària”. Així mateix, Barbera i Estruch analitzaran l’ús de les bases de dades de patents.

En la mateixa jornada del dia 12, Antonio González i Juan Manuel Pérez, del despatx d’advocats Aktion Legal, abordaran els aspectes legals més rellevants que es plantegen habitualment en ocasió de l’entrada dels inversors en les startups “i s’analitzaran els passos, recomanacions i clàusules mes rellevants per a formalitzar el pacte de socis amb èxit”, expliquen els ponents.

Viromii és una empresa consultora amb la missió de fer arribar a la societat les tecnologies creades per organitzacions innovadores. La signatura se centra en indústries d’alt impacte com a ciències de la vida, biotecnologia i cleantech, per a això treballen amb universitats, centres tecnològics, empreses tecnològiques i inversors de tot el món. Viromii és una empresa internacional, nascuda a Suècia i expandida a Espanya, on operen des de les seves oficines a València. Per part seva, Aktion Legal és una signatura d’advocats innovadora que proporciona solucions legals d’alt valor afegit, i que apareix en vuitè lloc en el rànquing de despatxos d’advocats que més operacions va assessorar a Espanya en 2018 en l’àmbit de Private Equity & Venture Capital amb 22 operacions, en la classificació publicada per la plataforma Transactional Track Rècord (TTR). El despatx, seu a València i format actualment per set professionals, va ser fundat a la fi de 2017 per Juan Manuel Pérez i Antonio G. Asturià, professionals de llarga trajectòria en l’àmbit legal.

El programa avançarà entre setembre i octubre de la mà de Roberto Touza, Antonio Beltrán de OLOS, Juan Oriol i Carlos Tortajada, d’Oriol IP Lawyers, Benjamí Garcés, de Easygoband i Mathieu Carenzo.

Cal recordar que en la primera edició d’Òrbita, les empreses seleccionades van sumar una xifra de negoci superior a 1,5 milions de € en 2018, amb la creació de 49 llocs de treball. La previsió d’aquestes empreses per a 2019 és de 5 milions de facturació i 90 ocupacions. Així mateix, van rebre una inversió total d’1.484.700 €, i més de 150.000€ per part de membres del Club d’inversió d’Òrbita

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací