L’Ajuntament de Betxí inicia l’asfaltat del Camí del Puntarró

414

El projecte té un pressupost de 62.000€ i unirà les empreses disseminades amb els polígons industrials

Actualitat Diària

A falta de quatre mesos per finalitzar l’any, l’equip de govern encapçalat per Alfred Remolar compleix un nou compromís electoral amb l’asfaltat del segon camí rural en el present exercici.  En este cas, es tracta del camí del Puntarró, una via de més de dos kilòmetres de llargària i que unirà empreses disseminades com Pavimbe o San Alfonso amb el PAI de Cartonajes la Plana, des del qual es podrà eixir per fora del municipi a través del pont elevat del Puntarró.

El pressupost del projecte ascendeix a més de 62.000€, que seran sufragats majoritàriament per l’IVACE amb la subvenció que el consistori va aconseguir l’any passat per a la modernització dels polígons industrials de la localitat.  Esta nova inversió suposa que l’Ajuntament de Betxí haurà destinat en el present exercici per a la millora de les vies rurals més de 120.000€.

El primer edil Alfred Remolar, ha destacat “la importància de condicionar esta via, ja que permetrà traçar un nou trajecte per poder transitar als camions per fora del municipi i, per tant, evitar el perill i les molèsties dels veïns i veïnes”.  Així mateix, Remolar ha recordat que “en maig ja vam asfaltar el camí de Sant Francesc i ara, abans de la campanya citrícola, millorem un nou camí rural”.

Amb l’asfaltat del Puntarró només queden dos projectes importants per dur a terme en el pla de millora dels polígons industrials.  Es tracta de la construcció del carril bici del Canyaret i de la instal·lació de la passarel·la peatonal que unirà el poble amb el Molí-llop.  Precisament este projecte va ser adjudicat de forma definitiva ahir a través de la Junta de Govern Local, de forma que s’espera que comence en les pròximes setmanes.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací