Bankia renova el parc de caixers automàtics procedent de BMN amb noves funcionalitats i millores

276

Actualitat Diària

Bankia ha conclòs la renovació del parc de caixers automàtics procedent de BMN. Per a això, s’han substituït més de 860 unitats antigues per llocs d’última generació, la qual cosa suposa el 92% del parc.

Després d’aquesta iniciativa, els més de 930 caixers en les antigues sucursals de BMN ja expliquen tots amb funcionalitats avançades.

Durant aquest procés de renovació, a la Regió de Múrcia es van reemplaçar un total de 265 caixers i a les Illes Balears, 214. Mentrestant, a Granada es van substituir 249 unitats i a Jaén, 61.

Els nous caixers incorporen noves funcionalitats i millores per als usuaris. Entre elles, cal citar operar amb targeta o telèfon contactless, treure diners sense targeta utilitzant l’app, realitzar reintegraments d’emergència, contractar préstecs preconcedidos, desbloquejar la signatura de canals o actualitzar les dades personals, entre altres.

“Volem que els nostres clients tinguin la millor experiència a l’hora de relacionar-se amb l’entitat, pel canal que estimi oportú en cada cas. I en dins d’aquesta estratègia multicanal, comptar amb llocs automàtics d’última generació, que permetin dur a terme cada vegada major tipologia d’operacions, és per a nosaltres una cosa clau”, comenta Elena del Pou, directora de Canales Online i Autoservei de Bankia.

Durant 2018, en els 5.400 caixers automàtics de Bankia es van realitzar més de 265 milions de transaccions, la qual cosa suposa un increment de 10,5% respecte a l’any anterior.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací