Bankia, la FSMCV i el IVC convoquen la segona edició dels ‘Premis Bankia al talent musical’

311

Actualitat Diària

Bankia, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i el InstitutValencià de Cultura (IVC) han convocat la segona edició dels ‘Premis Bankia al talent musical’, als quals es poden presentar candidatures fins al pròxim 30 de juny.

Aquests premis, que formen part del programa ‘Bankia Escorta València’, tenen per objectiu donar suport a el desenvolupament de la societat valenciana a través del reconeixement de les persones i entitats que estan desenvolupant projectes d’excel·lència de referència nacional i internacional en els diferents àmbits de la música.

Els ‘Premis Bankia al talent musical’ compten amb cinc categories: ‘Premi al músic valencià’, ‘Premi a la Formació Musical Valenciana de caràcter professional’, ‘Premi a l’investigador valencià’, ‘Premi al projecte educatiu Musical’, i ‘Premi a l’activitat empresarial o emprenedora relacionada amb la música’.

La periodicitat d’aquests premis és biennal, la primera edició es va celebrar en 2017, i l’import de cadascuna de les cinc categories ascendeix a 20.000 euros.

El president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, ha assenyalat que “aquests premis constitueixen un important impuls per a donar a conèixer el talent musical de la Comunitat Valenciana. Són nombrosos els músics valencians que estan realitzant una aportació extraordinària a la música tant al nostre país com fora de les nostres fronteres i aquests premis són una forma de reconèixer la seva gran aportació a la cultura”.

El director corporatiu de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, ha subratllat que “la segona convocatòria d’aquests guardons són una mostra més del compromís de Bankia en el reconeixement a unes societats musicals que representen un fenomen social i cultural d’enorme envergadura a la Comunitat Valenciana i que vertebren el territori”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací