Bankia i la Fundació Bancaixa convoquen ajudes per 400.000 euros per a projectes d’acció social

180

Actualitat Diària

Bankia i la Fundació Bancaixa han obert una nova edició de la seva convocatòria d’ajudes destinades al desenvolupament de projectes en els camps de l’exclusió social i la cooperació internacional.

La ‘XVII Convocatòria Fundació Bancaixa-Bankia Coopera ONG’ compta amb una dotació de 400.000 euros per a finançar iniciatives d’associacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana que, en el camp de l’exclusió social i la cooperació internacional al desenvolupament, incorporen la participació dels ciutadans i treballen en l’eradicació de la pobresa i la marginació social.

La convocatòria se centra en els col·lectius que es troben en situació d’extrema vulnerabilitat a la Comunitat Valenciana (aturats de llarga durada, famílies sense recursos i infància, persones sense llar i immigrants, persones amb addiccions i població reclusa i exreclusa), així com en la població en països en vies de desenvolupament.

La sol·licitud de l’ajuda, el termini de la qual de presentació conclou el pròxim 17 d’abril, no podrà excedir els 15.000 euros ni superar el 75% del cost total del projecte.

Poden presentar-se a aquesta convocatòria totes les organitzacions privades sense ànim de lucre nascudes de la iniciativa ciutadana que tinguin seu o delegació permanent a la Comunitat Valenciana, amb un mínim de tres anys d’antiguitat i que tinguin finalitats socials i d’interès general.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací