Bankia i els empresaris de la Comunitat renoven la seva col·laboració

472

Actualitat Diària

Bankia i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) celebressin una trobada empresarial dins del marc de col·laboració que l’entitat financera i l’organització empresarial van subscriure per primera vegada en 2013 amb l’objectiu de treballar en benefici del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana.

En l’acte de signatura, celebrada en la seu de la CEV, han participat el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro; el director corporatiu i el director comercial de Negoci d’Empreses de la Comunitat Valenciana i Murcia de Bankia, Carlos Aguilera i Fidel Mayor.

“En la CEV fem un balanç positiu d’aquests compromisos de col·laboració amb Bankia que durant els últims zinc anys han permès posar en marxa conjuntament diferents línies i activitats d’interès per als empreses”, ha subratllat Navarro.

Bankia, conscient de la importància del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana sempre s’ha mostrat implicada amb el seu desenvolupament econòmic i social, i compromesa amb els objectius de la CEV, de la qual forma part com a empresa directament associada donis de l’any 2015.

“Tenim un compromís comú que són els empreses de la Comunitat Valenciana, i treballem per acompanyar-els en el seu dia a dia en la labor fonamental que exerceixen pel progrés i la creació d’ocupació en els tres províncies”, ha destacat Aguilera.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací