Bankia dóna suport a projectes socials per 4,5 milions, en col·laboració amb les 11 fundacions d’origen

449

Actualitat Diària

Bankia dóna suport amb 4,5 milions d’euros més de 400 projectes socials que posarà en marxa al llarg d’aquest any en col·laboració amb les 11 fundacions d’origen de l’entitat financera.

Les iniciatives, que són seleccionades a través de convocatòries socials i mediambientals en 10 comunitats autònomes, beneficiaran en el conjunt de l’any a 200.000 persones.

Bankia col·labora en els territoris d’origen del banc amb un total d’11 fundacions, després de la fusió amb BMN: Fundació Montemadrid, Fundació Bancaixa i Fundació Caixa Castelló a la Comunitat Valenciana, Fundació Ávila i Fundació Caixa Segòvia a Castella i Lleó, Fundació Caixa Rioja, Fundació La Caixa de Canàries, Fundació Iluro a Catalunya, CajaGranada Fundació, Fundació Cajamurcia i Fundació Sa Nostra a Balears.

“Des de l’origen, en Bankia hem donat gran importància als projectes socials més pròxims i al desenvolupament local. Som una entitat pegada al terreny i estem compromesos amb la societat”, assegura el director de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Bankia, David Menéndez.

Menéndez destaca, en aquest sentit, que “gràcies a la bona col·laboració que Bankia té amb totes les fundacions d’origen i al treball conjunt que realitzem, aconseguim arribar i donar resposta als col·lectius més vulnerables de les comunitats autònomes i províncies sense les quals no entenem el banc”, destaca.

En els últims sis anys, Bankia ha destinat més de 100 milions d’euros a projectes socials i mediambientals desenvolupats per un total de 4.211 associacions i els programes de les quals han beneficiat a 2,4 milions de persones.

L’entitat financera impulsa iniciatives socials dins de les seves sis grans línies d’actuació: desenvolupament local a través de la col·laboració amb les fundacions d’origen, ocupació, discapacitat, habitatge, medi ambient i formació.

Bankia centra la seva inversió social en aquestes àrees i manté el seu compromís amb la societat a través de la implicació de tota la seva estructura i els seus professionals. La política de Gestió Responsable es caracteritza per ser capil·lar i pròxima en relacionar l’activitat social del banc amb la consecució d’objectius de l’entitat a través del seu projecte Xarxa Solidària.

D’aquesta forma, l’entitat contribueix de manera prioritària amb nou dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) entre els quals es troben treball decent i creixement econòmic; indústria, innovació i infraestructura; acció pel clima, i energia assequible i no contaminant.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací