ATC i Fundació f2e organitzen amb Ascer una jornada sobre autoconsum, eficiència i indústria 4.0

306

Actualitat Diària

L’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC)organitza al costat de la Fundació per a l’Eficiència Energètica i el Medi ambient de la Comunitat Valenciana (Fundació f2e) una jornada sobre autoconsum, eficiència i indústria 4.0, amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (ASCER). La sessió tindrà lloc el divendres 26 d’abril de 2019 a les 8.45 hores en el saló d’actes de ASCER (Castelló).

Durant la jornada, es realitzarà una anàlisi del nou Reial decret 244/2019 decret que regula les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l’autoconsum d’energia elèctrica; a més, es tractarà l’autoconsum i les seves possibilitats per a la indústria ceràmica, veient algun cas d’èxit o estudi real.

D’altra banda, s’abordaran temes com: les perspectives econòmiques i de negoci dels PPAs, consideracions jurídiques en relació amb un PPA i les diferents opcions existents per al sector ceràmic amb l’autoconsum.

A més, la ponència sobre indústria 4.0 versarà sobre big data i mini i machine learning aplicat a la compra d’energia en el sector ceràmic.

Per a concloure, es realitzarà una taula rodona on es tractarà el tema de la descarbonització: drets d’emissió, cogeneració i oportunitats del biogàs per a la indústria ceràmica.

Per a aquest esdeveniment, gratuït i obert a tècnics i públic en general, han confirmat la seva presència organitzacions i empreses com: Oppidum energia, ASCER, Iberdrola Distribució, PwC, Exclusives energètiques, AEBIG, ACULLEN, etc.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací