ASCER promou, amb PROALSO i ITC, la 5a edició d’un curs per a agents comercials ceràmics

323
Aquest any i com a novetat, s’oferirà a l’alumnat un glossari tècnic específic, en francès i anglès

Actualitat Diària

L’Associació de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (ASCER) promou la 5a edició del curs: “Coneixement de les rajoles ceràmiques com a argument de venda. Prescripció, instal·lació, usos i tendències”, comptant amb la col·laboració de l’Associació Professional de AlicatadoresSoladores (PROALSO) i l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC).

Aquesta activitat es durà a terme els dies 11, 12 i 13 de juny en la seu de ASCER (Ronda Circunvalación, 186, 12003- Castelló) i el seu principal objectiu és que els agents comercials ceràmics puguin tenir més i millors suports per a augmentar i dur a terme amb èxit les vendes de material ceràmic després d’haver obtingut molt més coneixement sobre el producte: els seus usos, instal·lació, prescripció, últimes tendències, etc.

A més, aquest any i com a novetat, s’oferirà a l’alumnat un glossari tècnic específic, en francès i anglès, perquè puguin transmetre determinats conceptes clau en les vendes a compradors de països anglòfons o francòfons.
Tot això amb l’objectiu final de millorar i incrementar les vendes de producte ceràmic i augmentar la competitivitat de la ceràmica espanyola.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací