Alondra Bentley, la proposta de ‘Nits al Claustre’ del Museu de Belles Arts de Castelló per a dijous

316

Actualitat Diària

Nits al Claustre, la proposta d’espectacles a l’aire lliure al Museu de Belles Arts de Castelló, que organitza l’Institut Valencià de Cultura, continuen aquesta setmana amb el concert d’Alondra Bentley, que presentarà el seu treball discogràfic ‘Solar System’. En aquesta edició Nits al Claustre tornen a oferir propostes d’estils musicals i gèneres molt diferents i, a més, han inclòs un contacontes per a públic adult.

Cada pas en la carrera ja més que consolidada d’Alondra Bentley ha suposat un salt avant gegant a la recerca de nous terrenys. ‘Solar System’, el quart treball de l’angloespanyola (cinqué si comptem el seu àlbum infantil ‘Alondra Bentley. Sings for Children, It’s Holidays!’, editat en 2012), certifica aquest esperit inquiet afegint textures i sons inexplorats. Gravat amb el seu equip de confiança a Saragossa i València amb Carasueño al capdavant, el treball presenta una col·lecció de cançons al·lucinant d’esperit radicalment actual que es passeja pel pop contemporani, la psicodèlia i l’electrònica.

Els concerts de Nits al Claustre tenen lloc cada dijous a les 22.30 al claustre del Museu de Belles Arts de Castelló, amb l’entrada gratuïta, i tenen l’objectiu d’apropar nous estils de música al públic en un ambient relaxat. En conjunt, aquesta programació fuig d’encasellaments temàtics i opta per propostes diverses i fresques molt adequades per a les nits d’estiu a la ciutat.

Més propostes d’estiu

‘Cançons de tardor’ és el títol que ha triat Josep Aparicio ‘Apa’ i Ricardo Esteve per a un espectacle que reuneix temes d’autors com, per exemple, Paco Muñoz, Eliseo Parra, Joan Manuel Serrat i altres, i que estarà en Nits al Claustre el dia 1 d’agost.

El dia 8 d’agost serà el moment del cantautor castellonenc Artur Álvarez, que presenta una selecció dels temes més significatius de la seua discografia dedicada als nostres poetes.

I, per últim, la programació d’enguany de Nits al Claustre es tancarà el 15 d’agost amb el concert de Fabian Barraza Django’s Quartet, referent nacional del ‘jazz manouche’, que rememoraran les màgiques nits en què Django Reinhardt i Stéphane Grappelli delectaven el públic del Hot Club de París.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací