Almassora i UBE premiaran amb 2.000 euros les iniciatives innovadores i empresarials de l’alumnat

386

El consistori i l’empresa japonesa uneixen sinergies per organitzar el Certamen de l’Esperit Emprenedor

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora i l’empresa UBE Corporation Europe han convocat l’IV Certamen del Foment de l’Esperit Emprenedor per a premiar amb 2.200 euros les iniciatives de l’alumnat local. El concurs premiaràs les millors idees de negoci per a fomentar el desenvolupament d’empreses innovadores. Així ho estableix el conveni signat aquest matí entre l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí; el director de Responsabilitat Social Corporativa d’UBE Corporation Europe, Santiago Bretón; i el director del CEEI Castelló, Justo Vellón. A l’acte ha assistit també la regidora de Joventut, María Luisa Renau.

El certamen va dirigit a estudiants de quart d’ESO que estudien assignatures d’economies i emprenedoria, Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior dels IES d’Almassora. La iniciativa pretén premiar la cratividad aplicada al món esmpresarial a través d’idees noves respecte a serveis, productes, processos, sistemes o negocis, a més de potenciar i valorar el treball entre estudiants i professorat.

Les categories en les quals podran participar són idea i projecte empresa. Podran presentar les proposades equips de un i quatre estudiants juntament amb el tutor del projecte. Cada equip només podrà presentar-se a una de les categories fins a les 23.59 hores del 26 gener de 2020. Les persones interessades hauran d’adjuntar les dades i documents en la plataforma telemàtica dels premis, accessible des de la web http://www.ceei-castellon.com.

En el cas de l’apartat d’idees, l’alumnat haurà d’establir les necessitats de mercat que satisfà la idea, els factors diferenciadors o novetats que s’implementen, l’estudi de mercat amb un breu resum de la clientela potencial, competidors, proveïdors i la zona geogràfica d’ubicació de l’empresa. El jurat valorarà la viabilitat de la idea, originalitat i creativitat, presentació i redacció. Aquesta categoria disposa de tres premis valorats en 400, 300 i 100 euros, respectivament.

En el cas de projecte empresa, l’alumnat haurà de treballar la generació de models de negoci, a poder ser basats en noves ocupacions i sectors emergents a Almassora. Una vegada treballat i desenvolupat el projecte i confirmada la seua viabilitat, haurà de plasmar-se en un pla d’empresa a través del model facilitat pel CEEI.

En aquest apartat, el jurat valorarà els projectes presentats d’acord amb els següents criteris: coherència del negocion, diferenciació o innovació respecte a la resta de mercat, definició de productes o serveis, mercat i estratègia comercial, viabilitat economicofinancera (estimació), caràcter innovador i originalitat del projecte, impacte en el territori i en la societat, qualitat del document del pla d’empresa i presentació del projecte. El primer premi està valorat en 800 euros, el segon premi té una dotació de 400 euros i el tercer premi porta aparellada una retribució de 200 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací