179 empreses i autònoms soliciten ajudes a l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre a causa de la crisi sanitària

84

S’atorgaran 450 euros per a les empreses o professionals que van haver de tancar i de 300 euros per als quals hagen patit una reducció d’almenys el 75% 

Actualitat Diària

Un total de 179 empreses i autònoms que han vist afectada la seua activitat durant l’estat d’alarma han presentat sol•licituds per a concórrer a les ajudes econòmiques per a promocionar i revitalitzar l’activitat econòmica local, convocades per l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre. Totes aquestes sol•licituds es troben ara en procés de revisió, per part dels tècnics, per a comprovar que compleixen amb tots els requisits recollits en les bases. Les ajudes que s’atorgaran seran de 450 euros per a les empreses o professionals que van haver de tancar la seva activitat, a causa de les condicions imposades per l’estat d’alarma i de 300 euros per a les quals hagen patit una reducció d’almenys el 75% respecte al semestre anterior. Aquestesajudess’hanconvocatambl’objectiu de contribuir a la liquiditat d’aquestes empreses locals que, en molts casos, han tingut una reducció dràstica en els seus ingressos o fins i tot han hagut de romandre amb la seva activitat tancada.

“Les empreses i autònoms que sol•liciten aquesta ajuda poden sol•licitar també altres ajudes convocades per altres administracions ja que, a l’hora de plantejar-les, ens marquem com a objectiu que foren compatibles perquè, així, puguen tenir un alleujament econòmic”, ha explicat l’alcalde Francisco Juan.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací