Vinaròs va tancar el mes de agost amb un 95% d’ocupació turística i creix un 1% en un any

569

Actualitat Diària

La Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, encapçalada per Marc Albella, ha fet un balanç de la dades d’ocupació hotelera a la localitat durant el mes d’agost. Segons les xifres facilitades pels allotjaments s’ha arribat fins al 95%, una dada que ha suposat un increment d’1% en relació a l’any passat. En aquest sentit Albella feia una valoració molt positiva i assenyalava que “són unes molt bones dades turístiques, però des de la Regidoria i el Govern Municipal continuarem treballant per millorar les xifres i fer de Vinaròs un destí referent a la Comunitat Valenciana”.

Pel que fa a la procedència dels turistes, els francesos són els estrangers que encapçalen la llista, amb el 80% de visitants estrangers que ha rebut la Tourist Info. A nivell nacional destaquen els catalans, aragonesos i madrilenys amb aquest ordre.

Per acabar Albella també feia una valoració positiva de la participació en les diferents activitats programades al mes d’agost, “destacant la gran afluència que han tingut totes les tipologies de visites guiades com ara les de pesca turisme, les musicals i les teatralitzades”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací