Ximo Puig destaca la importància de les Falles com a pilar turístic i econòmic de la Comunitat

318

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el pes econòmic de les Falles i la seva importància per al sector turístic valencià, i ha reivindicat la seva capacitat d’aquesta festa per a donar a conèixer la Comunitat Valenciana.

Així ho ha expressat el president durant la seva visita a la falla de Convent Jerusalem, en la qual ha estat acompanyat per la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver.

“Els valencians estem molt contents aquestes Falles per la multitud de persones que han vingut i ens han conegut més, han conegut més a aquesta Comunitat, que té un potencial enorme”, ha subratllat Puig.

En aquest sentit, ha assegurat que aquesta festa, “representa molt econòmicament per als valencians”, ja que, ha recordat, “hi ha molts sectors que es veuen afectats directament per aquestes festes, no només el sector turístic, sinó també la indumentària, els propis artistes fallers, la pirotècnia, la música”.

Així, ha considerat que totes aquestes “mirades” són “el que fa de les Falles una festa Patrimoni de la Humanitat” i ha reivindicat la defensa de la convivència que fa aquesta festivitat, que permet, ha conclòs, que els visitants vegin “que els valencians són gent de treball i d’alegria, i que aspira a la convivència”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací