Xarxa Teatre impulsarà la cultura tradicional a les festes dels pobles de Castelló

513

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló reprendrà demà a Alcalà de Xivert la seva quarta Campaña d’Impuls de la Cultura Tradicional a la província de la mà de Xarxa Teatre i la seva ‘Dolçainer de Tales’ per a omplir d’activitat cultural totes les comarques de la província. A l’actuació de demà en Alcalà se sumaran els municipis de la Pobla d’Arenós, Orpesa, Figueroles, Vilafranca, Moncofa, Xèrica i Ares del Maestrat.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “amb aquesta iniciativa ja consolidada, des del Govern Provincial generem una oferta cultural de qualitat que a més dóna a conèixer i posa en valor les tradicions de la nostra província amb la creativitat i el talent de la companyia més internacional de la província que compta amb una Distinció Provincial de la Diputació al Mèrit de les Arts”.

D’aquesta manera, tal com ha afegit el vicepresident provincial, “convertirem la cultura i la identitat dels nostres pobles en una font de riquesa que atraurà visitants als municipis i generarà estímuls per al desenvolupament cultural i social dels seus veïns”.

I ho farà amb una actuació per comarca fins a finals del mes d’agost fins a completar un intensiu calendari d’actuacions que omplirà els pobles de la província. Totes elles convocatòries culturals que sota el paraigua de Xarxa Teatre“consolidaran la cultura com un pol d’atracció turístic i un generador d’oportunitats econòmiques i socials als nostres pobles, sobretot a l’interior castellonenc”.

Així, les dates de les representacions seran demà a les 20 hores a Alcalà de Xivert; el 20 d’abril a la la Pobla d’Arenós, el 5 de maig a Orpesa, el 19 de juliol a Figueroles, el 20 de juliol a Vilafranca, l’11 d’agost a Moncofa, el 17 d’agost a Ares del Maestrat, i a Xèrica, la data del qual està per determinar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací