Vora 800 alumnes participen en la primera de les sessions de les Jornades d’Acollida de l’UJI

279

Actualitat Diària

Un total de 790 alumnes han participat en la primera de les sessions de les Jornades d’Acollida que ha organitzat la Universitat Jaume I i en les quals el nou estudiantat té l’oportunitat de conèixer millor l’estructura i el funcionament de la universitat abans de començar el curs acadèmic.

Aquest dijous ha estat dedicat a l’alumnat de l’Escola Superior de Tecnologies i Ciències Experimentals (ESTCE) i de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (FCJE). Concretament, han assistit a la jornada 403 estudiants de l’Escola i 387 de la Facultat de Jurídiques.

La jornada continua demà divendres 6 de setembre per a l’estudiantat de la Facultat de Ciències Humanes i Socials i la Facultat de Ciències de la Salut. Cada jornada s’inicia amb una benvinguda a la facultat o centre per part del degà/a o director/a del mateix, una xarrada d’informació i orientació, la presentació dels diferents graus, i una visita guiada pel centre. A més, es reparteix entre els assistents la ‘Guia d’acollida’ amb la informació més útil i interessant per a moure’s pel campus.

Les Jornades d’Acollida tenen com a objectiu facilitar l’adaptació i la integració de l’estudiantat de nou ingrés en la seua titulació i en la universitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací