Vinaròs participa en la gala del 10é aniversari de l’esdeveniment gastronòmic Saborea España

412

Actualitat Diària

L’edifici ABC de Madrid va acollir ahir a la tarde el 10è aniversari de Saborea España, amb la participació de 18 de les destinacions que formen part de la marca, entre elles Vinaròs. La vetllada va servir per donar a conéixer els productes gastronòmics de cada ciutat, on el llagostí vinarossenc va tenir un protagonisme especial entre tots els assistents a l’acte, gràcies a la innovadora tapa que va crear el xef de l’Hotel Restaurant Teruel, Roberto Belmonte, Llagostí de Vinaròs sobre bisqué del seu corall amb aroma thai.

Així mateix l’estant de Vinaròs també va comptar amb productes de proximitat, de gran qualitat, com els vins de L’Estanquer, les anxoves de Coarvi, els bolets de Bons Bolets, Olis Cuquello i els olis mil·lenaris de la Mancomunitat de la Taula del Sénia que també van cridar l’atenció entre el prop de 200 persones que van participar a la vetllada.

A la gala va assistir la ministra de Turisme i Comerç en funcions, Maria Reyes Maroto, l’actual president de Saborea España, Adolfo Muñoz, el president d’honor de l’entitat Perdo Subijana i l’expresident de Saborea España Pedro Larumbe. Tots ells van destacar la importància de promocionar la gastronomia com a recurs per atreure més visitants i també per a crear nous atractius turístics.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “és important la presència de Vinaròs en aquest tipus d’activitats, perquè suposa una bona oportunitat per donar a conéixer els atractius gastronòmics entre alguns dels cuiners i crítics culinaris més destacats de l’Estat”. En aquest sentit, afegia que la promoció de Vinaròs com a destinació referent en l’àmbit gastronòmic serà una de les principals prioritats per aquesta legislatura.

Saborea España se posiciona com la primera plataforma de l’Estat en la promoció de la gastronomia amb experiències turístiques úniques de cada localitat, per tal de crear nous atractius, aprofitant les potencialitats dels productes culinaris de cada destinació. En el cas de Vinaròs sobretot es treballa amb el llagostí com a principal referent gastronòmic, amb activitats complementàries com pesca turisme, visites al Mercat Municipal i a les oliveres mil·lenàries per crear experiències úniques.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací