Vila-real oferirà un any més als menors de 30 anys la seua primera oportunitat laboral a l’Ajuntament amb Avalem

Economia convoca la cinquena edició de la jornada informativa, a falta de l’aprovació del programa, el 28 de juny a la BUC amb inscripció prèvia

390

Economia convoca la cinquena edició de la jornada informativa, a falta de l’aprovació del programa, el 28 de juny a la BUC amb inscripció prèvia. La iniciativa permetrà treballar en les diferents dependències municipals durant 12 mesos. La finalitat de la qual és promoure l’ocupació i haurà t conferències, col·loquis o el lliurament de diplomes als beneficiaris dels programes que acaben el pròxim mes

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d’Economia, celebrarà el pròxim 28 de juny la cinquena jornada Avalem Joves, que servirà de cloenda als programes d’ocupació que s’han desenvolupat enguany i també per a presentar la nova convocatòria de Avalem, en una sessió informativa oberta a tots els interessats que tindrà lloc a les 12.00 hores a la BUC.

A falta de l’aprovació del programa, en les seues dues línies (EMCUJU i EMPUJU), la Regidoria d’Economia vol fer arribar a la població aquesta DSC0695-640x300nova oportunitat, que permetrà la contractació directa de joves menors de 30 anys, beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per a treballar en les diferents dependències municipals durant 12 mesos. Durant aquesta jornada informativa, es faran públics els perfils dels joves (titulacions i llocs de treballs a ocupar) que l´Ajuntament buscarà entre els inscrits en Labora i Garantia Juvenil. També s’explicaran els passos i instruccions que hauran de seguir per a participar i poder ser seleccionats en aquests programes. Per a poder assistir a aquesta jornada informativa, els interessats s’han d’inscriure prèviament en l’enllaç.  

La sessió informativa s’organitza en el marc de la 5a Jornada Avalem, la finalitat de la qual és promoure l’ocupació i activar als joves professionals destinataris del programa, a través de conferències, col·loquis o el lliurament de diplomes als beneficiaris dels programes que acaben el pròxim mes la seua estada a l’Ajuntament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací