Vila-real instal·la dissabte la Fan Zone de la Selecció Espanyola per al partit a La Roja i Suïssa

S'exhibiran els trofeus aconseguits fins hui per "la Roja", entre altres activitats i estarà oberta els dies 2 i 3 de juny

1983

ActualitatDiària

La Selecció Espanyola de futbol, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, instal·larà aquest dissabte la seua Fan Zone en la vespra del partit que enfrontarà a La Roja amb la selecció de Suïssa, el diumenge 3 a l’Estadi de la Ceràmica. La zona de carpes, en la qual s’exhibiran els trofeus aconseguits fins hui per la Selecció Espanyola, entre altres activitats, estarà oberta els dies 2 i 3 de juny, des de les 12.00 a les 20.00 hores. Els aficionats que s’acosten podran aconseguir invitacions per a accedir, de manera gratuïta, a l’entrenament oficial.

Un dels principals atractius de la Fan Zone, amb la qual la Federació Espanyola de Futbol pretén acostar als ciutadans la Selecció Espanyola aprofitant les trobades internacionals, és l’exhibició dels trofeus aconseguits per La Roja al llarg de la història: Campionat d’Europa 1964, Eurocopa 2008, Campionat del Món 2010 i Eurocopa 2012. Els aficionats que visiten la zona de carpes podran fer-se fotografies amb els trofeus i participar en les diferents activitats promogudes per la Selecció i els seus col·laboradors, com a sorteigs, jocs i concursos.

“L’Estadi de la Ceràmica albergarà un de les últimes trobades de La Roja abans del Mundial i açò és un motiu d’orgull per a la nostra ciutat. Els vila-realencs i les vila-realenques estarem a l’altura, animant a la nostra Selecció tant en el partit com en les activitats que s’han preparat per a dinamitzar la trobada en aquesta Fan Zone”, assenyala l’alcalde de Vila-real, José Benlloch.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací