Vila-real espera superar amb la desena edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Olleta les “bones” dades de 2018

379

Actualitat Diària

Les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real… Olla de la Plana celebren enguany la desena edició, consolidades com una de les principals referències gastronòmiques de la ciutat, amb més de 1.200 menús servits l’any passat en els 15 locals participants. Les jornades, que s’articulen al voltant d’un dels plats més tradicionals de la gastronomia local, l’olla de la Plana, se celebraran durant tot el mes de novembre i mantenen obert fins al pròxim 15 d’octubre el període d’inscripció perquè els restaurants interessats a participar-hipuguen inscriure les seues propostes.

Les Jornades tornaran a comptar en aquesta edició amb el concurs d’Olla de la Plana, que serà avaluat pel jurat professional, i la degustació popular de la olleta, que sempre congrega a un bon nombre de veïns al voltant de la plaça de la Vila. Els menús, que cada restaurador pot confeccionar lliurement, hauran de constar d’almenys dos plats i postres, amb l’olla de la Plana com a plat principal i un preu mínim de 12 euros per menú. A més de la recepta tradicional, també s’accepten innovacions.

Els restaurants interessats poden presentar la sol·licitud abans del 15 d’octubre a l‘Agència de Desenvolupament Local (avinguda de la Murà, 28-1r) o a través del correu electrònic fomenteconomic@vila-real.es. En la sol·licitud, poden incloure suggeriments d’activitats complementàries de les X Jornades. Tota la informació està disponible en el blog de les Jornades Gastronòmiques i en el Portal del comerciant de Vila-real.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací