Vila-real celebra la clausura de T’Avalem amb un total de 30 joves formats en restauració i hostaleria i en jardineria

Benlloch, ha ressaltat que es tracta d'un programa mixt que dóna l'oportunitat a l'alumnat de desenvolupar un treball efectiu

397

ActualitatDiària

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha destacat que el programa T’Avalem del #NouServef ofereix noves oportunitats laborals a les persones aturades menors de 30 anys, un dels col·lectius amb més dificultats d’inserció en el mercat de treball.

Nomdedéu, que ha assistit a la clausura del T’Avalem de Vila-real juntament amb l’alcalde d’aquest municipi, José Benlloch, ha ressaltat que es tracta d’un programa mixt que dóna l’oportunitat a l’alumnat de desenvolupar un treball efectiu mitjançant el contracte per a la formació i l’aprenentatge, alhora que rep un salari.

El responsable d’Ocupació ha al·ludit al bon acolliment d’aquest projecte que s’executa a través dels municipis de la Comunitat. Cadascun d’aquests tallers té una durada de dotze mesos equivalents a 1920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, que també estarà dirigida a l’aprenentatge, la qualificació i adquisició d’experiència professional, per a l’obtenció dels Certificats de Professionalitat, que acrediten l’après. “D’aquesta manera, millorem la seua qualificació professional per a afavorir la seua inserció laboral”, ha assenyalat Nomdedéu.

En el cas de Vila-real 30 persones joves de menys de 30 anys han pogut adquirir coneixements i realitzar pràctiques reals en restauració i hostaleria i en jardineria. El secretari autonòmic d’Ocupació ha informat que aquest projecte s’emmarca en el programa Avalem Joves, que contempla actuacions de formació, orientació així com subvencions de foment de l’ocupació per a les persones aturades menors de 30 anys. En aquest sentit, ha recordat que la passada setmana es va presentar la segona edició de Avalem Joves Plus a través de les com 5.400 joves seran contractats durant un any en les entitats locals de la Comunitat.

D’altra banda, el secretari autonòmic d’Ocupació ha informat que els programes del Servei Valencià d’Ocupació i Formació han beneficiat a prop de 170 persones de Vila-real. Així, ha detallat que els projectes com Avalem Joves o Avalem Experiència cerquen oferir noves eines que milloren les perspectives d’ocupació en col·lectius amb especials dificultats d’inserció laboral.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací