Vall d’Uixó organitza la I Fira de la Sostenibilitat per al Paratge de Sant Josep

El pròxim 5 de juny se celebra el Dia Internacional del Medi ambient i el 6 el Dia de les Grutes i el Món Subterrani

1293

ActualitatDiària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la I Fira de la Sostenibilitat en el Paratge de Sant Josep, que se celebrarà el dia 9 de Juny, la programació del qual han desgranat a les portes dels Coves els regidors de Turisme i Medi ambient, Higi Daniel i Fernando Daròs, i el conseller delegat de Emsevall, Jorge García.

Aquesta data s’ha triat amb motiu de dos dies importants que es commemoren aqueixa mateixa setmana: el 5 de juny el Dia Internacional del Medi ambient i el 6 de juny el Dia de les Grutes i el Món Subterrani. Aquest últim “fa referència directa al patrimoni turístic i natural més emblemàtic” de la ciutat: els Coves de Sant Josep. Així, amb aquesta nova iniciativa es potenciarà el turisme i es conscienciarà sobre ecologia i la necessitat de cuidar el nostre medi ambient”, tal com ha destacat Daròs.

Per a aquesta I Fira de la Sostenibilitat s’ha organitzat un ampli programa d’activitats gratuïtes des de les 11.00 hores, sobretot dirigides als xiquets i xiquetes, i s’instal·laran diversos estands amb productes sostenibles i ecològics. Daniel ha explicat que al matí es desenvoluparan les jornades didàctiques de la prehistòria “perquè els més joves coneguen en profunditat com vivien els nostres avantpassats amb tallers i demostracions”. A les 17.00 hores s’impartirà un taller ecològic en el qual “aprendre sobre reciclatge i sobre què podem fer per a cuidar el nostre planeta” i a les 19.00 hores actuarà el grup local Guateque.

Per la seua banda, el conseller delegat de Emsevall ha expressat que “una vegada més” els Coves de Sant Josep es promocionen “sota la bandera de la sostenibilitat i el turisme de qualitat i respectuós amb el medi ambient”. Com a incentiu, aquest 9 de juny els valleros i valleras “podran gaudir de la meravella natural dels Coves de Sant Josep” amb entrada gratuïta fins a completar aforament. Per a açò hauran de presentar el DNI en taquilla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací