‘Una ullada al Millars’ promociona els valors del Paisatge Protegit de la Desembocadura per mitjà de la fotografia

Els interessats a participar en el IV concurs podran presentar les seues obres sobre paisatge, història i crítica fins al pròxim 22 de maig

1143

ActualitatDiària

El IV concurs de fotografia “Una ullada al Millars” té com a objectiu prioritari promocionar entre la ciutadania els valors ecològics, socials, paisatgístics i culturals del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars, un paratge fluvial únic al territori castellonenc.

El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars format pels ajuntaments d’Almassora, Borriana, Vila-real, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana proposa als participants tres categories com són la fotografia paisatgística, la històrica i la crítica.

Cadascuna d’aquestes inclou un premi de 200 euros i un diploma. La participació és d’àmbit nacional i està oberta a tots els fotògrafs, aficionats o professionals, de la geografia espanyola. Els concursants poden presentar un màxim de tres fotografies. No es podrà oferir una mateixa fotografia en diferents seccions.

Aquestes podran ser en blanc i negre, color o qualsevol altra tècnica fotogràfica. Un requisit important és que cadascuna de les obres es presentarà amb una indicació detallada del lloc del Paisatge Protegit on ha sigut presa. Totes han de ser originals i inèdites i no hauran estat premiades en altres concursos o certàmens fotogràfics.

Cal recordar que el Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars s’inicia al pont de l’autovia de la Plana o CV 10, entre els termes d’Almassora i Vila-real, i finalitza uns 14 quilòmetres riu avall en la platja de les Goles, entre Borriana i Almassora.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací