Una representació de l’UJI visita la planta de la japonesa UBE al Grau de Castelló

301

Actualitat Diària

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, acompanyada pel vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació, Modest Fabra, ha realitzat una visita institucional a UBE Corporation Europe, en la seu de l’empresa en el polígon industrial El Serrallo al Grau de Castelló, on ha sigut rebuda pel seu president, Bruno De Bièvre; per José Luis Fulleda, director de Recursos Humans; Raül Sangrós, director d’I+D; Pablo Cruz, responsable de Relacions Institucionals, i altres membres de l’empresa.

En la visita, l’empresa ha realitzat una exposició de la seua història i activitats donis de la seua creació com Proquimed en 1968, quan és va establir l’únic centri de producció de caprolactama d’Espanya, i l’adquisició en 1994 per la multinacional japonesa UBE Industries. En l’actualitat, Ube Corporation Europe compta amb més de 450 empleats i el grup ha invertit més de 400 milions donis de la seua arribada a Castelló.

Entre les seues activitats inclouen la fabricació i comercialització de niló per a aplicacions d’enginyeria (envasos i embalatges d’aliments i components d’automoció) de fertilitzants, productes de química fina i altres materials per a la producció de polímers.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací