Una jornada sobre aigües residuals a l’UJI posa de relleu l’aposta per la sostenibilitat econòmica

289

Actualitat Diària

Amb motiu de Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha celebrat avui a la Universitat Jaume I la Jornada sobre Aigües Residuals Industrials, organitzada per la Càtedra BP de Medi Ambient Industrial de l’UJI i la Càtedra FACSA d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de l’UJI.

Aquesta cita ha congregat a al voltant de 80 persones, en la seua major part tècnics d’empreses industrials i de gestió d’aigües, però també a un bon nombre d’estudiants i docents de l’UJI.

Durant l’obertura, Celia Casagrande, cap de Qualitat i Medi Ambient de la refineria de BP a Castelló, ha expressat el compromís de BP amb el medi ambient i la il·lusió dipositada en la recentment creada Càtedra BP com a nexe entre el món acadèmic i laboral. En aquesta obertura també han participat José Claramonte, director general de FACSA, Sergio Chiva, docent de l’UJI i director de la Càtedra FACSA, i Eliseo Monfort, també docent de l’UJI i membre de la Càtedra BP.

Francisco Escribano, cap del Departament d’Abocaments Industrials de EPSAR, ha remarcat importància de la qualitat dels abocaments per a assegurar el bon funcionament de les 485 EDAR de la Comunitat Valenciana, estacions que han de funcionar 24 hores al dia durant els 365 dies de l’any. A més, com a dada positiva, Escribano ha assenyalat el baix nombre d’incompliments en sectors clau de la província com el sector ceràmic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací