Una dècada de Romeries del Rocío a Vila-real de la mà de l’Associació Cultural Flamenca Andalusa local

El programa arrancarà el dissabte amb la marxa amb la imatge de la Verge acompanyada pel grup Entre Sevilla y Triana

325

Se celebrarà el cap de setmana que ve amb una completa programació i arrancarà el dissabte amb la marxa amb la imatge de la Verge acompanyada pel grup Entre Sevilla y Triana. Hi haurà un sopar de germanor i més música i l’endemà, missa rociera, Quadre de Ball Infantil de l’associació i la Salve Rociera de comiat tancarà els actes

Actualitat Diària

L’Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, la X Romeria a la Verge del Rocío de la ciutat, que se celebrarà el cap de setmana que ve amb una completa programació al Termet de la Mare de Déu de Gràcia. La presidenta de l’entitat, Conchi González, i el regidor de Turisme, Diego A. Vila, han presentat la programació, que començarà amb la tradicional romeria amb la imatge de la Verge del Rocío, des de la seu de l’associació, al carrer del Comte de Ribagorça, fins al paratge del Termet.

Amb eixida a les 18.00 hores, la romeria estarà acompanyada durant tot el trajecte pel grup Entre Sevilla y Triana, que tornarà a actuar a les 23.00 hores, després del sopar de germanor. L’endemà, la programació arranca a les 13.00 hores amb la missa rociera, cantada pel cor Rociero del Centro Cultural de Castellón i oficiada pel rector Juan Crisostomo. Després del dinar de germanor, el cartell de diumenge preveu una vesprada rociera amb l’actuació del Quadre de Ball Infantil de l’associació (17.30 hores). La Salve Rociera de comiat a la Verge tancarà els actes de la romeria.

Tant la presidenta de l’Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real com el regidor de Turisme animen tots els vila-realencs a sumar-se a la festa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací