Un centenar d’universitaris realitzaran les seves pràctiques en Eurocaja Rural de juliol a setembre

266

Actualitat Diària

El director general de l’entitat, Víctor Manuel Martín, va donar la benvinguda als 97 estudiants que durant els mesos de juliol a setembre realitzaran les seves pràctiques universitàries en els diferents departaments i oficines de l’entitat financera. Aquests alumnes constitueixen la principal pedrera de la qual es nodreix Eurocaja Rural. De fet, del total de contractacions realitzades en 2018, el 58,76% van correspondre a alumnes universitaris que prèviament van fer pràctiques en la cooperativa de crèdit.

Eurocaja Rural ha donat la benvinguda aquest matí als 97 alumnes que realitzaran les seves pràctiques en els diferents departaments i oficines de l’entitat financera durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Els alumnes van ser rebuts en els Serveis Centrals pel director general de l’entitat, Víctor Manuel Martín, la vicerectora d’Internacionalització i Formació Permanent de la Universitat de Castella-la Manxa (UCLM), Fátima Guadamillas, la directora de Recursos Humans i Jurídica de Eurocaja Rural, Paloma Gómez, i el director de Negoci de l’entitat financera, Enrique Muñoz, entre altres responsables de l’entitat financera.

El director general va donar la més cordial benvinguda als estudiants i els va traslladar la important dada que del total de contractacions realitzades en 2018 per Eurocaja Rural, el 58,76% van correspondre a alumnes universitaris que prèviament van fer pràctiques en l’Entitat, per la qual cosa els va animar “a donar el màxim i aprofitar aquesta oportunitat. Eurocaja Rural és una gran família, tenim valors netament humans i principis que sintetitzem en el terme ‘ruralismo’ que integra la proximitat, el compromís, la humanitat, la transparència o la confiança, virtuts que centren la relació de la nostra entitat amb els seus socis i clients. Capteu aquesta cultura que ens defineix i caracteritza i esforceu-vos aprofitant aquest moment perquè l’oportunitat existeix”.

Víctor Manuel Martín va al·ludir al creixement que ha experimentat Eurocaja Rural des de la implantació del seu Pla d’Expansión en 2011, que li permès incrementar el seu balanç de forma substancial, duplicar la seva xarxa comercial i progressar en nombre de clients, socis i empleats enfront de la resta d’entitats que han apostat per reduir el nombre d’oficines i treballadors. Igualment, va posar en valor el compromís, la vocació de servei i la responsabilitat de l’entitat, així com importància que la cooperativa de crèdit atorga a les relacions i el tracte pròxim i professional que ofereix als seus clients com a element indispensable en la seva operativa diària.

Per part seva, la vicerectora Fátima Guadamillas, va agrair a Eurocaja Rural els anys d’intensa i fructífera col·laboració amb la UCLM, escenificada a través de la Càtedra i dels convenis de formació pràctica dels estudiants. “Avui comença el moment de posar en pràctica el que heu estudiat i après durant molts anys, així com de demostrar totes les competències i el talent que teniu. Eurocaja Rural és una entitat model per la prudència en la presa de decisions que li ha permès créixer en temps de crisi, consolidar el seu model de negoci, així com exportar-ho fora de la regió, així que teniu moltes oportunitats d’aprendre i de desenvolupar-vos professionalment. Aprofiteu per a aprendre l’operativa normal de la banca, i com es gestiona una entitat amb èxit, amb responsabilitat social i amb una estratègia indubtable de creixement i de competitivitat, com demostra el seu assentament en més llocs d’Espanya”.

En la mateixa línia, la directora de Recursos Humans i Jurídica de Eurocaja Rural, Paloma Gómez, va donar la més calorosa benvinguda als alumnes per part de l’Entitat i els va instar a demostrar dia a dia el seu talent. “Per a nosaltres rebre a 97 alumnes en l’època d’estiu suposa oferir 97 oportunitats de conèixer-vos, de saber com desenvolupeu les vostres capacitats i les vostres actituds, perquè constituís d’una manera molt important la nostra principal pedrera d’ocupació. Així que us animo que poseu el millor de vosaltres mateixos, a preguntar els dubtes que us sorgeixin i al fet que tingueu iniciativa. Demostreu tota la formació que teniu i el que porteu dins”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací