‘Un cap de setmana al Mediterrani’, la campanya de Renfe per a connectar Madrid amb la Comunitat

353

Actualitat Diària

Renfe llança la campanya “Un cap de setmana Mediterrani” per a viatjar en els serveis AVE que connecten Madrid i la Comunitat Valenciana en tots els trens que circulen els dissabtes i els diumenges en trens amb eixida fins a les 15.00 hores, durant el mes de novembre, en classe turista, amb descomptes superiors al 60 per cent.

L’oferta permet viatjar en AVE entre Madrid i València des de 27,80 euros, entre Madrid i Castelló des de 30,65 euros i Madrid-Alacant des de 24,95 euros, per trajecte.

Els viatgers podran obtindre els bitllets promocionals realitzant la compra fins al 29 d’octubre. Els bitllets poden comprar-se a través de web de Renfe, en Renfe Tiquet i en agències de viatge tant presencials com virtuals.

Amb aquesta iniciativa la companyia pretén oferir als viatgers la possibilitat de gaudir d’una escapada en cap de setmana a preus molt competitius, tant per a tots els madrilenys que vulguen visitar la Comunitat Valenciana, com per als valencians que desitgen desplaçar-se a Madrid

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací