Turisme reforça la seva promoció en el mercat portuguès

314

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana té com a objectiu el reforç de la promoció en el mercat portuguès, per la qual cosa té previst presentar l’oferta turística de la Comunitat davant 70 operadors de Portugal en un acte que se celebra a les 18:30h a l’Hotel Intercontinental de Lisboa.

La presentació, organitzada a través del conveni amb el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i amb el suport de l’Oficina Espanyola de Turisme a Portugal, inclou un ‘workshop’, on empreses i marques turístiques valencianes tindran l’oportunitat de mantenir reunions individuals amb els operadors lusitans assistents.

L’esdeveniment s’inicia a les 18.30 hores amb el programa de reunions i finalitzarà a les 20.00 hores amb la intervenció del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el president del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, Jose Vicente Morata. L’acte comptarà a més amb la presència de la Consellera de Turisme de l’Ambaixada d’Espanya a Lisboa, Natalia Briales.

Per part seva, Francesc Colomer, ha ressaltat “la importància de participar en aquest tipus d’accions en mercats potencials com el portuguès per a donar a conèixer de manera directa als turoperadores l’àmplia i diversa oferta turística de la Comunitat”.

A més, cal tenir en compte que “el nostre sector turístic ha manifestat un interès específic pel reforç d’accions a Portugal, per la qual cosa hem convidat a venir a una àmplia representació del mateix amb l’objectiu que puguin reforçar contactes amb els agents, turoperadores i mitjans de comunicació presents en aquesta jornada de treball”.

De fet, al ‘workshop’ i la presentació de destinació està previst que assisteixin representants de les cambres de comerç, Hosbec, Visit Benidorm, Ashotur, Introducing Castelló, Turisme València, el patronat de Turisme Costa Blanca i diversos representants d’agències de viatges i turoperadores de la Comunitat Valenciana, entre altres.

Cal tenir en compte que en 2018 les pernoctacions hoteleres de portuguesos van pujar un 13% en la Comunitat Valenciana, mentre que en tota Espanya el turisme lusità es va incrementar un 9,8%.

Per això, per al secretari autonòmic de Turisme, “Portugal és un mercat pròxim i en creixement en el qual hem de reforçar la nostra presència i accions de promoció, mostrant la diversitat de l’oferta turística de la nostra destinació per a propiciar l’arribada de turistes durant tot l’any”. A més, “cal tenir en compte l’increment de la connexió aèria amb aquest país, la qual cosa suposa major capacitat per a atreure visitants”.

Oferta gastronòmica 

L’oferta gastronòmica de la Comunitat Valenciana també tindrà un espai destacat en la presentació que està previst dur a terme a Lisboa sota la marca L’Exquisit Mediterrani, encarregada de donar cobertura a la rica i variada gastronomia autòctona.

D’aquesta manera, la presentació inclou un còctel degustació de productes valencians. Els assistents podran degustar, entre altres productes, vins de diferents denominacions d’origen, formatges, embotits, llagostins de Vinaròs, salaons i torrons d’Alacant, així com olis, ametlles o tòfones de Castelló.

En aquest sentit, Colomer ha defensat l’atractiu turístic de la Comunitat, “que pot complementar paquets turístics molt ambiciosos, en els quals es combinin, de forma transversal la costa i la platja amb una rica oferta gastronòmica i altres productes d’oci, culturals o esportius que donin forma a una experiència molt completa i atractiva per a tota mena de turistes durant tot l’any”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací