Turisme posa en marxa el I Curs d’Especialització Turisme Gastronòmic i Cultura Culinària de mà de l’UJI

Els cursos es desenvoluparan al setembre en diferents localitats de la Comunitat com Castelló o Morella i la inscripció ja està oberta

379

Els cursos es desenvoluparan al setembre en diferents localitats de la Comunitat com Castelló o Morella

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Universitat Jaume I, la Universitat de València i la Universitat d’Alacant, ha posat en marxa l’I Curs d’Especialització L’exquisit Mediterrani: Turisme Gastronòmic i Cultura Culinària de la Comunitat Valenciana.

El curs està orientat tant a professionals en actiu com a titulats estudiants universitaris per a potenciar el turisme gastronòmic donant resposta a les necessitats d’especialització i qualificació professional del sector.

S’impartirà en tots els centres formatius de Turisme CV, amb l’objectiu d’acostar la formació per tot el territori de la Comunitat Valenciana. Així, aquest curs es desenvoluparà a Castelló, Morella, València, Gandia, Dénia, Benidorm, Alacant i Torrevella.

Aquest nou curs comptarà amb 100 hores formatives impartides per professorat universitari de diferents àrees de coneixement, experts en turisme gastronòmic i reconeguts professionals de prestigi de la gastronomia, el turisme i el món agroalimentari valencià.

Cal destacar que aquest curs es planteja des d’un enfocament que combina els continguts teòrics amb 8 màster class, 6 demostracions pràctiques, 3 tallers i 2 visites de camp formatives.

Els objectius d’aquest curs és proporcionar coneixements especialitzats sobre la cultura gastronòmica mediterrània pròpia de la Comunitat Valenciana i la seua posada en valor turístic.

Durant el curs també es donaran a conéixer les característiques del paisatge gastronòmic, l’origen i valor dels diferents productes turístics de la dieta mediterrània local, les tècniques culinàries autòctones i de transformació d’aliments, les receptes més representatives i el relat identitari de la cultura material i immaterial en embolica a la gastronomia en el territori.

A més, s’adquirirà el domini de tècniques i instruments per a potenciar i desenvolupar productes turístics de qualitat, innovadors, vivencials i creatius per a captar i satisfer als turistes gastronòmics, així com la seua posada en mercat i comercialització.

El termini d’inscripció per a aquests cursos ja està obert fins al fins al 4 de setembre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací