Turisme organitza tres ‘workshops’ per a impulsar sinergies entre les empreses adherides a Creaturisme

291

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat tres workshops per a impulsar sinergies entre les empreses adherides a Creaturisme i agències de viatges de la Comunitat.

L’objectiu d’aquesta acció és facilitar un espai de trobada i networking entre les empreses adherides a Creaturisme i les agències de viatge de la Comunitat Valenciana que contribueixi a la creació de sinergia i propostes de productes conjunts.

El dimecres es va celebrar el primer workshop en les instal·lacions del CdT d’Alacant, on van participar 20 empreses de diferents productes com a turisme actiu, nàutica, o natural-rural i 37 agències de viatge de la Comunitat Valenciana convidades per Turisme.

Cal ressaltar que durant la jornada, els alumnes del CdT d’Alacant van oferir un còctel degustació als participants del ‘workshop’ on van donar a conèixer la labor que es realitza en la xarxa de CdT.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que l’estratègia Creaturisme “pretén crear noves experiències en el nostre territori per a continuar sorprenent els turistes que visiten la Comunitat Valenciana, i és molt important que aquestes experiències puguin donar-se a conèixer entre les agències de viatges per a impulsar la comercialització”.

L’estratègia Creaturisme, impulsada per Turismeestà dirigida a potenciar experiències turístiques autèntiques i noves. Per això, s’inclouen empreses d’allotjament i activitats turístiques, agències o guies però també restaurants, comerços locals o artesans

“Per això -ha afegit- les empreses han d’oferir serveis o experiències turístiques segmentades de manera que puguin estar vinculades als productes turístics que actualment són objecte d’impuls: Mediterrani Cultural, Mediterrani natural i rural i Mediterrani actiu i esportiu”.

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat per al pròxim 16 de maig a València un nou workshops entre les empreses adherides a Creaturisme i agències de viatges de la Comunitat, i el 21 de maig se celebrarà a la ciutat de Castelló de la Plana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací