Turisme inverteix més de 2 milions d’euros per a millorar la imatge i el servei prestat a les platges

260

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha reforçat aquest any la inversió per a la millora de la imatge de les platges de la Comunitat Valenciana amb un total de 2.083.000 euros. Aquesta quantia s’ha destinat, principalment, a la reinstal·lació dels nous productes de la temporada passada, així com a la tematització dels productes autòctons.

D’aquesta manera, s’ha destinat una inversió per al manteniment i la reinstal·lació d’infraestructures turístiques a les platges de la província d’Alacant de 840.000 euros, a la província de Castelló de 610.000 euros, i un total de 633.000 per a la costa de la província de València.

En aquest sentit, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha volgut posar l’accent que “el nostre litoral s’ha vist especialment afectat en aquesta ocasió a causa dels temporals de la passada tardor, per la qual cosa hem hagut de reforçar la posada a punt d’estacions de bombament, canalitzacions, llavapeus i retirada de jocs lúdics o esportius que es van veure afectats per la mala climatologia”.

A més, ha remarcat que “per a la Generalitat és una prioritat que les platges de la nostra Comunitat, que continuen sent nostre major valor per al turisme, disposin de les millors instal·lacions, tant lúdiques i esportives, com a higièniques, per a mostrar la nostra millor versió al visitant”.

Per a Colomer, “l’objectiu és sempre mantenir la nostra excel·lència i qualitat a les platges” i ha recordat que “els distintius de qualitat i les banderes blaves que rebem ja certifiquen l’esforç constant de les administracions, però el turisme i la garantia de la seva qualitat ha de tractar-se com un tema d’Estat en el qual no cal confiar-se mai”.

Així, una vegada fetes aquestes tasques d’adequació del litoral i reparació de desperfectes, s’ha dut a terme la instal·lació de 751 àrees esportives i biosaludables, així com 195 àrees infantils i juvenils, gran part de les mateixes amb temàtica específica sobre el fons marí o la fauna de la Comunitat Valenciana.

Al mateix temps, la costa de la Comunitat Valenciana compta amb 88 estacions de bombament repartides en les tres províncies, així com un total de 2.199 dutxes i Llavapeus. Respecte als nous elements introduïts recentment per Turisme CV, aquest any el litoral valencià té 173 casetes vestidor, 5 palmeres tecnològiques (que serveixen com a punts de recàrrega de dispositius mòbils) i 12 zones especials d’ombra per al descans.

Respecte a les passarel·les, cal destacar que s’han instal·lat 25.210 metres de passar-los d’ample especial, 41.888 rígides i 45.139 passarel·les desmuntables. A més, les platges de la Comunitat Valenciana compten amb un total de 7.313 papereres i 786 grups de reciclatge.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací