Turisme intensifica actuacions promocionals a Londres per a pal·liar els efectes del Brexit en el sector turístic

791

Actualitat Diària

El Brexit ha centrat la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç d’Alacant, celebrada en el CdT alacantí, i en la qual ha participat, per primera vegada, el director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos.

En la reunió s’han traçat les línies d’actuació enfront de la desconnexió britànica de la Unió Europea amb l’objectiu d’assegurar l’estabilitat dels residents, controlar el tema sanitari, les taxes aeroportuàries i la connectivitat aèria amb el Regne Unit.

El director ha posat l’accent en la cogestió de la crisi de Turisme Comunitat Valenciana amb el sector, empresaris i, en aquest cas, amb la Cambra de Comerç alacantina, “tot per a pal·liar els efectes del Brexit”.

Campos ha destacat a més que “des de Turisme Comunitat Valenciana ja estem treballant amb Costa Blanca i Visit Benidorm en el disseny d’una campanya específica que mostre que continuem sent un territori amic i segur”.

“De fet -ha postil·lat el director general- hem acordat intensificar les nostres actuacions a Londres, tant en la World Travel Market com en l’organització d’un acte de promocional de la Generalitat el pròxim 3 de desembre les cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana el pròxim 3 de desembre”.

Respecte als efectes del Brexit fins al moment, Campos ha explicat que la baixada del mercat britànic ha sigut simbòlica i s’ha compensat amb pujades del mercat nacional i del portugués, entre altres.

Per a Herick Campos, la lliura és una factora fonamental en aquest procés, “però com no podem controlar-la el que estem fent és preparant-nos i anticipar-nos per a quan arribe el moment tindre les respostes adequades”.

“El nostre treball, per a acabar amb la incertesa, passa ara per la promoció, la diversificació, seguir les línies marcades pel decret aprovat pel Govern d’Espanya, que donarà cobertura amb acords bilaterals, així com adoptar les mesures preses per la Unió Europea”, ha postil·lat Campos.

En aquest sentit, ha recordat que la major part de turistes que visiten la Comunitat Valenciana vénen a la Costa Blanca, i d’ells, quasi el 85%, a Benidorm. “És, a més, un mercat desestacionalizador, ja que el 30% ens visita a l’estiu i més d’un 45 a l’hivern”.

Campos ha conclòs que “amb acord o sense ell, els anglesos volen continuar venint a la Costa Blanca i a Benidorm, per la nostra qualitat i la seua relació amb el preu, i nosaltres hem de facilitar la seua arribada a un territori hospitalari com és el nostre”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací