Turisme inicia la formació en Hospitalitat Mediterrània per al personal de la Ciutat de les Arts

303

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha iniciat la formació en el programa ‘Hospitalitat Mediterrània’ dirigits al personal de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. 

La formació s’ha iniciat amb una jornada de sensibilització realitzada en el Museu de les Ciències per a posar de manifest els valors de la Comunitat Valenciana com a destinació hospitalària i el particular estil de vida mediterrani del nostre territori com a receptor de turistes i viatgers.

En la jornada s’ha explicat el programa, que descriu l”Hospitalitat Mediterrània’ com el caràcter autèntic, alegre, inclusiu, innovador, de confiança, detallista, sostenible i mediterrani de la gent de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “l’hospitalitat té a veure amb la qualificació professional i el capital humà que representa l’actiu més important, el que impulsa el potencial turístic dels recursos.”

El programa d’Hospitalitat Mediterrània preveu la realització de 4 tallers formatius dirigits al personal de tota la Ciutat de les Arts i les Ciències. tant del Museu de les Ciències, com de l’Hemisfèric, l’Oceanogràfic i el Palau dels Arts.

En el programa de ‘Hospitalitat Mediterrània’ han participat 16 sectors relacionats directa o indirectament amb el turisme com són guies turístics, estudiants, restauració, comerciants, hotelería, gestors de platges, tècnics de turisme, empreses nàutiques, personal d’oci, ADL o policia autonòmica.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací