Turisme impulsa la Comunitat a la fira B-Travel de Barcelona

306

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana difon aquests dies l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira B-Travel de Barcelona amb l’objectiu de captar turisme català i guanyar quota de mercat en aquest emissor.

B-Travel és l’esdeveniment de referència del sector turístic a Catalunya i un dels més importants del nostre país. En la passada edició va reunir 189 expositors acreditats de 40 països, registrant-se 30.182 visitants i més de 12,5 milions d’impactes en mitjans socials.

En aquesta edició de la fira, Turisme participa amb un expositor de 200 metres quadrats, adaptat del presentat en Fitur el mes de gener passat, i acompanyada pels tres patronats provincials de turisme, l’Ajuntament de Benidorm, Turisme Alacant i la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana.

Del Patronat de Castelló estan presents Oropesa, Onda, Torreblanca, La Vall d´Uixó, Sud de Castelló, Vinaròs, Sogorb, Peníscola i Benicarló. Per part del Patronat València Turisme figuren Sagunt-Canet d´En Berenguer, Gandia, Cullera, Xàtiva, El Puig de Santa María, Alboraia, Oliva, Requena, Sueca i Carcaixent. Per part del Patronat de Costa Blanca, estan presents Dénia, Elx, Guardamar, Altea, Villena i Oriola.

Així mateix, han acudit a aquest certamen de la mà de Turisme CV les empreses de Horta Viva, Quicksail, Tracks Maestrat, JOBA Esdeveniments i Podium Esdeveniments Esportius.

En l’estand, igual que en Fitur, s’han utilitzat les imatges de la campanya de publicitat que TurismeComunitat Valenciana té vigent amb el ‘claim”Mediterrani en Viu’.

Durant les jornades de la fira es mostra el conjunt de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, a més es realitzen degustacions d’orxata, repartiment de mandarines valencianes i s’anima l’estand amb balls regionals.

Mercat català en la Comunitat Valenciana 

La Comunitat Valenciana és la quarta destinació de catalans en nombre de viatges i pernoctacions, per darrere de la mateixa Catalunya, Aragó i Andalusia. En 2018 els catalans van realitzar 1,7 milions de pernoctacions en allotjament de mercat en la Comunitat.

El perfil de turista català que visita la Comunitat Valenciana pernocta en habitatge de familiars i d’amistats (43,3%) i establiments hotelers (32,9%), es desplaça per motius d’oci (46,2%) i visites a familiars o amics (45,4%); roman una mitjana de 4,1 dies i realitza una despesa mig diària de 52,1 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací