Turisme Emprèn inicia l’edició a Castelló amb 11 projectes emprenedors a la província

349

Actualitat Diària

Colomer ha agraït a totes les persones participants “per apostar per l’emprenedoria i la professionalització en turisme” i ha recordat que “l’Organització Mundial del Turisme pronostica el creixement d’aquest sector, el seu desenvolupament i paper fonamental per a la societat en el futur”.

Per a Colomer, “tots els que ara decideixen emprendre i llançar-se al sector turístic han de rebre suport a través de la formació”. Per això, ha destacat que des de Turisme Emprèn “tractem de donar eines, monitorar, impulsar i sumar projectes turístics”.

Turisme Emprén CV inicia l’edició de Castelló amb 11 projectes emprenedors i intraemprendedores. L’edició d’Alacant acollirà 16 projectes i València 22.

Turisme Emprén CV

Turisme Emprén CV s’emmarca en la nova estratègia d’acceleració turística Accetur llançada per Turisme Comunitat Valenciana per a impulsar el desenvolupament i la competitivitat del teixit empresarial turístic valencià. L’objectiu d’aquest programa és servir d’eina de validació per a projectes empresarials de manera que puguin convertir-se en un negoci viable.

Turisme Emprén CV relleva al programa Invattur Emprèn, desenvolupat des de 2013 per a impulsar l’emprenedoria tecnològica en turisme, i es reforça dins de l’estratègia d’acceleració turística Accetur que integra altres programes com CreaPyme, Tutoria Oberta i els Diagnòstics de Competitivitat empresarial.

El programa consta de set mòduls teòric pràctics que tenen com a objectiu principal que els projectes participants facin un exercici de transformació a través de la validació constant.

Els mòduls temàtics són gestió d’equips, lideratge i delegació de tasques; prototipado de productes o serveis; generació de valor, subsegmentación de clients, màrqueting i venda i tècniques de comunicació. El programa conclou amb una sessió de presentació final de projecte.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací