Turisme dinamitza l’Aeroport de Castelló per a oferir les seues noves rutes a Katowice i Budapest

276

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa dues accions publicitàries en el mercat hongarès i polonès amb motiu de l’inici de la connexió aèria Castelló-Budapest i Castelló-Katowice per al període estival 2019, amb dos vols setmanals des del 16 de juny fins al 15 de setembre en el cas de Budapest i des del 17 de juny i fins al 13 de setembre a Katowice.

En aquest sentit, i tal com ha remarcat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “l’objectiu de la campanya és donar visibilitat a la connexió aèria amb Comunitat Valenciana per al client final de l’àrea d’influència de Budapest i Katowice”, al mateix temps que ha assenyalat “la importància d’aquest tipus d’accions per a posar en valor la nostra Comunitat i, en aquest cas, el gran potencial de la província de Castelló”.

La campanya, que comptarà amb una inversió de 60.000 euros, se centra en mostrar la Comunitat Valenciana mitjançant la inserció publicitària durant els mesos d’estiu en els dos diaris líders dels respectius països. Al mateix temps s’ha planificat un reforç online en els principals sites hongaresos i polonesos sobre la base de la freqüència i afinitat del target objecte de campanya.

Aquesta campanya compta amb una gràfica específica, tant per als suports en premsa com digital, adaptada als idiomes hongarès i polonès, que incideix, amb una imatge de destinació, en la proximitat que les noves connexions suposen entre l’oferta turística de Castelló i els potencials turistes hongaresos i polonesos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací