Turisme difon l’oferta de Castelló al Regne Unit amb un ‘press trip’

363

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana difon l’oferta turística de la província de Castelló al Regne Unit a través del periòdic britànic Mail on Sunday.

Turisme CV ha organitzat juntament amb Turisme de Castelló un viatge de premsa per al mitjà britànic Mail on Sunday, perquè un reporter visiti diferents destinacions amb l’objectiu de preparar un article sobre la província de Castelló.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquest viatge “té com a objectiu donar a conèixer diferents localitats i atractius turístics de la província de Castelló aprofitant la connexió existent entre l’aeroport de Castelló i Londres”. A més, ha indicat que “a través dels Press Trips promocionem les nostres destinacions de forma eficaç i directa en els nostres mercats prioritaris”.

En aquest sentit, Colomer ha explicat que d’aquesta forma “vam mostrar als ciutadans britànics l’àmplia oferta turística de la província de Castelló, de gran nivell i bellesa, i on es poden realitzar diverses activitats relacionades amb la naturalesa”.

El reporter participant en aquest press trip, organitzat per Turisme CV amb la col·laboració de Turisme de Castelló, visita des del dia 16 i fins al dijous 18 d’abril les localitats de Peníscola, Benicàssim i la Vall d’Uixó.

A més, s’inclou en el recorregut les visites als parcs naturals de la Serra de Irta, Sierra de Espadán i el Desert de les Palmes. El viatge abasta també la visita a la grutes de San José a la Vall d’Uixó, on descobrirà el riu subterrani navegable més llarg d’Europa i de les belles formes de les roques que han estat modelades durant anys.

Aquests paratges, serveixen d’inspiració al reporter per a elaborar un article enfocat, entre altres coses, a les possibilitats de la zona per a la realització d’activitats en la naturalesa com el senderisme.

Per això, en aquest press trip, s’han programat algunes rutes de senderisme amb guies especialitzats que il·lustren al periodista sobre la riquesa geològica, flora i fauna dels entorns. A més, el reporter participa en una part de la ruta cicloturista coneguda com a Ruta de la Flor del taronger, que recorre la província de Castelló de nord a sud a escassos metres del mar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací