Turisme CV acudeix a la MITT de Moscou per a reforçar l’arribada de turistes de Rússia

455

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana acudeix a Moscou per a promocionar la destinació Comunitat Valenciana en la fira de Moscou MoscowInternational Travel & Tourism (MITT) que es se celebra del 12 al 14 de març.

Es tracta del certamen turístic més important de Rússia, que, en la passada edició va registrar la participació d’unes 1.800 companyies procedents de 90 països l’oferta dels quals es va distribuir en 7 pavellons, amb una superfície de 40.000 metre quadrats.

En 2019, la fira continua amb el seu caràcter exclusivament professional, malgrat la qual cosa s’espera una assistència superior a les 23.000 persones vinculades directament amb el sector turístic.

El director general de Turisme, Josep Gisbert, ha viatjat a Moscou per a assistir a aquesta fira, que aquest any compleix la seva vint-i-sisena edició, on oferirà una presentació de destinació. “L’objectiu serà -segons ha assenyalat Gisbert- el d’enfortir l’excel·lent evolució del mercat rus en la Comunitat Valenciana”.

A més, durant la fira, es mantindran reunions amb importants turoperadores russos com Anextour, Vremiatour, Coral Travel TUI, Premiera Travel o Xarxa Wings.
La Comunitat Valenciana estarà present en aquest certamen a través de 5 mostradors, situats en el pavelló de Turespaña del recinte firal Expocentre Internacional Moscou. En l’estand de la Comunitat Valenciana també participa Costa Blanca, Benidorm, i València Turisme.

Mercat rus en la Comunitat Valenciana 

En 2018 van visitar la Comunitat 197.919 visitants procedents de Rússia, xifra que suposa un increment del 12,4% respecte als resultats de 2017. A més, la despesa que van realitzar els turistes procedents de Rússia es xifra en 295,8 milions d’euros, un 2,8% més que en 2017.

El turista rus que va visitar la Comunitat Valenciana durant 2018 va romandre una mitjana de 13,7 dies, realitzant una despesa diària de 109,2 euros i s’allotja en establiments hotelers (38%), lloguer (23,4%), segona residència (20,7%) o habitatge de familiars o amics (16,17%).

La motivació principal dels i les visitants de Rússia que viatgen a la Comunitat Valenciana és gaudir de l’oci i les vacances (94,5%) i respecte a l’estacionalitat, els mesos de juliol i agost concentren el 30% de les arribades.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací