Turisme Comunitat Valenciana promociona del 14 al 17 d’octubre els camps de golf de la Comunitat Valenciana en la fira International Golf Travel Market de Marroc

435

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana promociona del 14 al 17 d’octubre els camps de golf de la Comunitat Valenciana en la fira International Golf Travel Market (IGTM), que enguany se celebra a Marràqueix, el Marroc.

Es tracta del certamen més important en el món del turisme de golf que, cada any, té seu en una destinació diferent. Per a aquesta edició, es preveu que IGTM reunisca a Marràqueix a més de 400 potencials compradors (turoperadors, agències de viatge i similars) i més de 100 periodistes en un punt de trobada per a conéixer les principals novetats del sector i fomentar relacions comercials entre ells.

Turisme Comunitat Valenciana participarà en aquest certamen completant amb aquesta fira un calendari d’activitats dedicades al producte golf que executa juntament amb l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, i que inclou, a més de la participació en aquesta fira, la participació en importants tornejos de golf, fam trips, a més de participació en diferents accions promocionals.

Així, les empreses que enguany estan presents representen a camps i establiments de les tres províncies valencianes: Patronat Turisme Castelló, Club de Camp Mediterrani, Oliva Nova Beach & Golf Resort, la Galiana golf, Dénia Marriott La Sella, Melia Villaitana, Bonalba Golf Resort & Hotel, Font del Llop Golf, La Finca Resort i Els Pujols Golf & Country Club, Vistabella Golf i Hotel Donya Monse.

A més, assisteixen també a aquest esdeveniment representants de Turisme València i l’Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana.

Per a Francesc Colomer, “el golf representa un important producte per a la promoció turística de la Comunitat Valenciana, donada la importància dels ingressos que es generen gràcies a aquest turisme” i ha ressaltat que “l’important treball que realitza el sector per a impulsar aquest producte turístic”.

Colomer ha indicat que “treballem juntament amb les associacions empresarials per a potenciar aquest producte turístic a través de diferents vies” i ha explicat que, un dels objectius de potenciar el turisme de golf en la Comunitat Valenciana, és el de “diversificar l’arribada de visitants a les nostres destinacions durant tot l’any”.

La fira IGTM és un certamen dedicat sol a professionals, en la qual els visitants i potencials compradors són membres de IATGO, l’associació internacional de turoperadors de golf.

Els expositors acudeixen amb una agenda de cites tancada, gestionada mitjançant un sistema que l’organització de l’esdeveniment posa a la disposició dels participants, de manera que cadascun d’ells pot sol·licitar trobades amb els compradors que més els interessa ja siga pel seu perfil d’empresa, tipus de client que té, o país de procedència.

Perfil turista de golf que visita de Comunitat Valenciana

Anualment, més de 241.000 turistes practiquen el golf durant la seua estada en la Comunitat Valenciana, pel clima, l’accessibilitat, la relació qualitat/preu i la tranquil·litat.

La majoria de turistes són estrangers (70%), principalment de Regne Unit i respecte als turistes que procedeixen d’Espanya, és Madrid el principal emissor nacional.

En la seua majoria, viatgen a la Comunitat a la tardor, durant una setmana i visiten dos camps de golf. Viatgen en grups de quatre persones i s’allotgen en habitatge propi o cedit (60%) o en hotel de 4 estreles. Les seues activitats més habituals, a més del golf, són la gastronomia i l’oci nocturn.

Cal destacar que, al dia, cada turista de golf gasta 163 euros, 53 euros més si s’allotja en hotel, i 900 euros en el conjunt del viatge. Es tracta d’un turista satisfet i fidel, ja que el 75% repeteix visita i el 95% recomana la Comunitat com a destinació de golf.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací